Les eleccions al Parlament de Catalunya i el govern de coalició progressista a Espanya

Parlament de Catalunya. Aquests escons seran ocupats segons els resultats del 14-F

Documents originals en Català i Castellà

En els propers mesos la ciutadania de Catalunya i d’Espanya viurem pendents de l’evolució de la pandèmia del COVID, del seu impacte en la nostra vida quotidiana i del seus greus efectes sanitaris, econòmics i socials. És una situació excepcional que ha posat de manifest la necessitat de posar al bell mig de les prioritats la defensa de la salut i de la vida, blindant el sistema públic de salut i protegint els drets socials fonamentals.

En aquest context tan singular, a Catalunya l’agenda política ve marcada per la convocatòria de les eleccions al Parlament, previstes per al 14 de febrer de 2021. Seran les primeres que es celebraran després de la constitució de la Coalició de Govern PSOE-UP que governa l’Estat des de la investidura del President Pedro Sánchez, obtinguda el passat 7 de gener amb els votsfavorables de PSOE, Unidas Podemos-EnComú Podem, PNV, BNG, Nueva Canarias, Más País, Compromís i Teruel Existe i les abstencions d’ERC i Bildu. Un bloc de forces polítiques que s’ha consolidat i ampliat amb l’aprovació dels Pressupostos Generals de l’Estat per part de 11 formacions que han sumat 188 vots, 21 més que els obtinguts a la investidura.

Els Pressupostos Generals de l’Estat de 2021 tenen una dimensió sense precedents en la inversió i la despesa social: reforcen la política sanitària amb més de 3.140 milions, un augment del 75,3%; la inversió en polítiques educatives s’eleva un 70%, les partides per a la dependència augmenten 34,4% i les de la lluita contra la pobresa infantil 59%, la revaloració de les pensions d’acord amb l’IPC real per garantir el poder adquisitiu de gairebé 10 milions de pensionistes i la de les pensions no contributives en un 1,8%, el doble de l’IPC. Cal fer esment també a l’esforç pressupostari destinat a d’altres conceptes, com la cohesió territorial i la millora de les infraestructures o en matèria d’investigació civil, amb un augment en aquest àmbit del 80,1 %.

Aquest any, alhora que la permanent batalla contra la pandèmia, s’han pres decisions rellevants com la pujada del salari mínim interprofessional a 950 euros, l’actualització de les pensions a l’ increment del IPC, l’eliminació dels acomiadaments per baixa mèdica, la moratòria pels desnonaments hipotecaris, l’establiment d’un Ingrés Mínim Vital, la Llei contra les Violències Sexuals, la Llei de Protecció a la Infància i l’Adolescència, la Llei de l’Eutanàsia, i la presentació dels projectes de Llei de Canvi Climàtic i Transició Energètica, i de Memòria Democràtica, així com l’expressada decisió d’actualitzar el Codi Penal i l’acord per obrir una Taula de Diàleg del Govern de l’Estat amb el de la Generalitat de Catalunya, entre d’altres mesures. Dels 428 compromisos signats en l’ Acord de la coalició progressista de govern PSOE-UP per als quatre anys de legislatura, en aquest primer any de 2020 s’han complert totalment 87 (20,3%) i estan en procés d’execució 281 més (65,7%).

Els pressupostos aprovats suposen també una important millora de la inversió a Catalunya, amb un augment del 58% sobre el pressupost vigent, a més dels fons europeus que correspondran a Catalunya, així com la repercussió en la ciutadania de Catalunya de tots els increments citats anteriorment per enfortir els serveis públics i millorar la nostra qualitat de vida.

Pensem que aquestes properes eleccions tindran una especial importància. El seu resultat determinarà la composició del Govern de la Generalitat. Està en joc com posar-se al front de la reconstrucció sanitària, econòmica, social i cultural del país després de la pandèmia, la possibilitat d’aprofundir les polítiques socials que millorin la vida del conjunt de les classes populars, de barrar el pas a l’avenç del discurs d’odi de les dretes. I, a la vegada, influir de forma decisiva en la política espanyola mitjançant el suport ciutadà a les forces polítiques
catalanes que han contribuït a fer possible el govern de coalició PSOE-Unides Podem, un govern inèdit que ha obert una nova etapa amb l’orientació de les seves polítiques socials i amb la seva voluntat d’establir un diàleg fructífer entre el Govern de la Generalitat i el de l’Estat.

A partir d’aquesta consideració del que està en joc en aquestes eleccions al Parlament, volem contribuir a explicar a la ciutadania de la manera més àmplia i entenedora possible la connexió d’aquestes eleccions al Parlament de Catalunya amb l’estabilitat i consolidació del Govern de coalició PSOE-UP, del bloc que va fer possible la investidura i del què després ha aprovat els PGE. Som conscients que aquesta és només una de les qüestions que es sotmeten a consulta de la ciutadania de Catalunya. Però creiem necessari subratllar-la com un element que pot resultar decisiu en el futur immediat.

Això implica combatre la percepció que les eleccions al Parlament de Catalunya siguin unes eleccions de segon ordre, menys decisives que les generals. Ens cal assumir el repte de superar el bloqueig, les trinxeres i la manca de diàleg i projectar a Catalunya la voluntat de canvi que ha suposat a l’Estat la formació d’un Govern de coalició amb un programa progressista.

Per tot això, les persones signants d’aquesta declaració considerem que en les actuals difícils circumstàncies degudes a la pandèmia i a les seves conseqüències, així com al desencís i cansament derivat del bloqueig i la paràlisi de gestió en la situació política catalana, cal participar. Cal fer una crida especial per aconseguir estimular la participació i mobilització electoral del conjunt de la ciutadania de Catalunya, sabedora de l’impacte que tindrà en les seves vides el resultat de les eleccions al Parlament i la seva important contribució a la continuïtat i enfortiment del suport al Programa i a l’acció del Govern de coalició progressista a Espanya a partir del possible i necessari avenç de les forces progressistes a Catalunya.

Barcelona, gener 2021

Signem aquest document, que es presenta per recollir adhesions de la ciutadania catalana, les persones del Grup Promotor de la Plataforma de Catalunya de Suport al Govern progressista de coalició d’Espanya PSOE-UP, i de diversos sectors i col·lectius de la societat catalana:

GabrielAbascal,MargaritaArboix,JoséLuis Atienza,JosepBarceló,IsidorBoix, Joan Botella, Mercè Claramunt, Alfredo Clemente, María Comín, Palmira García, Silvestre Gilaberte, Manuel Gómez Acosta, Quim González Muntadas, Salvi Jacomet, José Luis López Bulla, Pedro López Provencio, Paco Neira, Raimon Obiols, Marià Pere, Lluís Rabell, Josep Mª Rañé, Jordi Ribó, Víctor Ríos, Josep Mª Rodríguez Rovira

Adhesió al document sobre Les eleccions al Parlament de Catalunya i el govern de coalició progressista a Espanya

El teu correu-e valida digitalment la teva adhesió. No apareixerà en el llistat públic d’adhesions.

Les teves dades personals s’utilitzaran per a millorar la teva experiència en aquesta web, gestionar l’accés al teu compte i altres propòsits descrits en la nostra Política de Privacitat.

 • Responsable: Associació Plataforma catalana de suport a el govern progressista d’Espanya (constitució en tràmit)
 • Fi del Tractament: Resposta a la informació sol·licitada.
 • Legitimació: El consentiment de l’usuari.
 • Destinataris: Les dades no es comunicaran a tercers, excepte obligació legal.
 • Emmagatzematge de les dades: CDMON
 • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, tal com s’explica en la informació addicional.
 • Informació Addicional: Pots consultar tota la informació sobre Protecció de Dades aquí

Signatures

387 Sr Juan Alamillo Cuesta
386 Sr Paco Giménez Bautista
385 Sra Antonia Gil Carrasco
384 Sr Demetrio Vázquez Martínez
383 Sra Miguel López Tortosa
382 Sr Alfredo Sánchez Pérez
381 Sr Fernando Cuartielles Martín
380 Sr Julián Buey Suñén
379 Sr Fernando García de Cortázar Nebreda
378 Sr Toni Tuà
377 Sra Yolanda Palacios
376 Sr Esteban Galera Aragon
375 Sr Rduarfo San Julián Garcia-Mariño
374 Sra MARIA FELISA DIEZ DE LA ROSA
373 Sr Manuel Nolla
372 Sra Maria Rodriguez Sanchez
371 Sra Josep Maria Balcells Gené
370 Sra Victoria Viñas Cotelo
369 Sra Ana Blázquez
368 Sr Juan manuel Nogales
367 Sr Jesús Pérez Martínez
366 Sra Teresa Castellà Carles
365 Sra Manuela Temporelli Montiel
364 Sr Enrique Carmona
363 Sra M Dolors Nieto Sabater
362 Sr Francisco Martin Casares
361 Sr Loís Fermín Rodríguez Vazquez
360 Sr Angel Seoane Ramirez A Coruña
359 Sr JESUS PENEDO PALLAS
358 Sr Lóis Uxío Taboada Arribe
357 Sr Lluis Sacrest
356 Sr Vicent F. Gironès Zaragoza
355 Sr Victor Ventura Sanchez
354 Sr Andreu Mayayo i Artal
353 Sra Maria Rodríguez Bayraguet
352 Sra Trinidad Saavedra Roncero
351 Sr Xavier Pujols Martínez
350 Sra Maria Lluïsa Penelas Guerrero
349 Sr Jordi Font
348 Sr Victoriano Ramos Alfonso
347 Sra Ignacio Lacambra
346 Sr Josep Barcelo Gazulla
345 Sra Josep Maria Esteve Grifol
344 Sr Armando Sánchez López
343 Sr Raimon Obiols
342 Sra Miriam Martín
341 Sr Josep María Bernat Freixas
340 Sra MARIA ANTONIA MIRALLES MOREY
339 Sr Pedro A. Izquierdo del Burgo
338 Sr Miguel Gervilla
337 Sra Cristina Simó Alcaraz
336 Sra Jesús García González
335 Sr 689516216 Llop tello manuel
334 Sra Carmen Lopez
333 Sr Enrique l Ruiz Capillas Cormenzana
332 Sra Mercedes Suárez 08830
331 Sra M.CARMEN IZQUIERDO RUIZ
330 Sr Xavier Alejandre Casanova
329 Sr Marcos Agea Bautista
328 Sr David Mármol González
327 Sr MIGUEL ANGEL DOMINGUEZ ALVAREZ
326 Sr Antoni Montserrat Solé
325 Sr Josep Ramon Mora Villamate
324 Sra Rosa M. Bellés Guitart
323 Sr Josep Serra
322 Sra Anna Cabot Dalmau
321 Sr Emili Olcina Aya
320 Sr Lluís Andreu Matheu
319 Sra Teresa Gonzalo Blasi
318 Sr Francisco Sánchez
317 Sra Olga Maria Camps
316 Sra Marta Berini
315 Sr Manel Lligonya i Clavell
314 Sra Montserrat Dalmau Martínez
313 Sra Katy Cejudo Mata
312 Sra Pili Zarza Perez
311 Sr Romà Arranz
310 Sra Quiteria Guirao Abellán
309 Sr Toni Oliveras
308 Sr Carles Conill Vergés
307 Sr Pere Fradera
306 Sra Montserrat de Torres Capell
305 Sra Josep Canal Codina
304 Dr. Berta Canal de Torres
303 Dr. Joan Manuel Cabezas López
302 Sra Imma Font Llinés
301 Sra Demetrio Melcón
300 Sra Isabel Tirado
299 Sr Xavier Domènech Pujol
298 Sra Esperanza Velasco Acebal
297 Sra Josep Illa Ximenes
296 Sr Andreu Basagañas Burniol
295 Sra Josefa Company Fusté
294 Sr Jaime Huguet Masso
293 Sra Maria Dolors Capdevila Boqué
292 Sr Javier Zazo
291 Sr Lluís Xavier. Vitòria i Àgreda
290 Sr Pere Ysàs
289 Sra Carme Molinero
288 Sra Gabriela Poblet
287 Sr Alberto Ameijide Sanchez
286 Sra Araceli Viñes Herreros
285 Sra María Antonia Pérez Vega
284 Sra Carmen Bassolas
283 Sr Carles Fuxet
282 Sra Irene Viladrich Pinyol
281 Sr Cruz Cañeque Rodríguez
280 Sr Jesus Angel Prieto
279 Sra Fina Gomez
278 Sr Joaquín Soler Cura
277 Sra Rosa Botella
276 Sra DOLORS PARRAMON CODINA
275 Sra Josep Sampera Arimon
274 Sra ANNA ESTANY
273 Sr Josep Llabina
272 Sra Dolors Codinachs
271 Sra Carmen Rincón
270 Sr Pere Mariné Jové
269 Sr Joan Lagunas Riera
268 Sra Marisa Pérez
267 Sra Maria Teresa Cenzano Ezquerro
266 Sr Antonio Pereira
265 Sra Arga Sentís
264 Sr Jaume Artigues Vidal
263 Sra Isabel Alonso Chamarro
262 Sr Joan Torrent Beltran
261 Sr Ricard Estellés
260 Sr Marcel.li Peres jove
259 Sr Joel Bastons Vilaltella
258 Sr Josep Maria Camós
257 Sra M Teresa Castilla Castilla
256 Sra Dolors Baque Palomers
255 Sr Alfons Sort Vidal
254 Sr Rafael Lamuedra
253 Sra Maribel Ibáñez Villuendas
252 Sr Pere Monés
251 Sr Antonio Lopez Fabia
250 Sra Marta Oliver Cama
249 Sra Csrmen Suarez
248 Sr José Manuel Sánchez Mesejo
247 Sra Rosa Jove vera
246 Sra Isabel Sanmartin Gavin
245 Sra Pilar Pinto
244 Sr Sergio Nuñez Cubero
243 Sra Teresa Rodriguez Castells
242 Sra Hipolita Palacios
241 Sr Sebastiá Leiva
240 Sra Ines de Gispert
239 Sr Miquel Bonilla Ruiz
238 Sr Juan Perez Bernabe
237 Sr Josep Torres Lobato
236 Sra Maria Marin Lozano
235 Sra Teresa González Moreno
234 Sr Sergi Salvador
233 Sr Joan Brunet i Mauri
232 Sra Antonio Bautista corraliza
231 Sr Eutimio Ruiz Ruiz
230 Sr Jose Manuel Cabrera Paez
229 Sr Alfonso Peña
228 Sra Ana Hidalgo
227 Sr Gabriel Abascal Vicente
226 Sr Faustino Lobo
225 Sr Francisco (Paco) Fernández Hoces
224 Sr 224 García , García
223 Sr Francisco Javier Romero
222 Sr José Luís Martín-Palacín
221 Sr Jaume Fern
220 Sr Enrique Senabre
219 Sr Joan Marcet
218 Sra Soledad Bengoechea
217 Sr Joaquim Vergés
216 Sra Ramona Parra Martin
215 Sr Antonio Martinez Gomez
214 Sr Antoni Lucchetti Farre
213 Sra Marta Sancho Planas
212 Sr Antonio Medina
211 Sra Nati Camacho
210 Sra Aurora Jorquera Hernandez
209 Sr José Gilabert Ferrer
208 Dr. Juan Antonio Lalaguna
207 Sr Carlos Jimenez Villarejo
206 Sr Vicente Gil
205 Sr jose moreno vallejos
204 Sra neus salvatierra
203 Sr Ramon Bassas Segura
202 Sra Emilia Roca tarda
201 Sr joan tartera
200 Sra Patricia García Torres
199 Sr Julio Martinez
198 Sr FERMI VILADRICH CASAS
197 Sra Laura PINYOL VIDAL
196 Sr Lluis Medir Huerta
195 Sr Enric Rodríguez Acon
194 Sra Mercè Perea Conillas
193 Sra Marta Benet
192 Sr Macià Pelegrí Sarlé
191 Sra Maria Jose Arteaga Muñoz
190 Sr José Luis Atienza Ferrero
189 Sr Juan Centelles
188 Sr Óscar Pancorbo de Castro
187 Sr Josep Millán López
186 Sr Víctor Murillo López
185 Sr José Luis Mincholé Alastuey
184 Sr Pere Saura Perez
183 Sra Eva Martin
182 Sr Antonio Puparelli
181 Sr Salvador Clarós
180 Sra María Cruz Muñoz Arce
179 Sra Joana Agudo Bataller
178 Sr F. Xavier Menéndez Pablo
177 Sra Gemma Pujals
176 Sr Xavier Barberà
175 Sra ELENA ZUJAR CHAVES
174 Sra Petra Merino Rodriguez
173 Sr Xavier García Zabal
172 Sr Daniel Yebra Folgueral
171 Sr Lluís Martínez Requena
170 Sr Antonio Gámez Ramírez
169 Sra Lourdes Borrell
168 Sra Gloria de la Llave Cuevas
167 Sr Ginés Jimenez Olivo
166 Sra Lourdes Pizarro Murillo
165 Sra Nuria Raga Garcia
164 Sra Eulalia Sancho
163 Sr Y Diaz
162 Sr Enric Roig Montagut
161 Sra Juan Antonio Gilabert Sanchez
160 Sra Mª Teresa Mora Vila
159 Sra Mònica Lafuente de la Torre
158 Sra Daría García Artacho
157 Sra Imma Bajo De la Fuente
156 Srta Quima Gimenez
155 Sra Isabel Ma Lluís Ribàs
154 Sr Jose Manuel Gonzalez Labrador
153 Sr Sergi Perea
152 Sr Alejandro Guerrero
151 Sra Francisco Velasco sanchez
150 Sr Jaume Moreno
149 Sra Teresa Calzada
148 Sr Richard Fabrizio Dávila Huapaya
147 Sra Jose Moreno Rider
146 Sr Cesáreo Avellaneda
145 Sr Víctor Ríos
144 Sra Mireia Rovira Adalid
143 Sr Paco Español
142 Sr JORGE ARAGON MEDINA
141 Sr Enric Cama Colomés
140 Sra Concepción Mostazo García
139 Sr Rafael Pradas
138 Sr Isidre Marías Benito
137 Sr ANTONIO MARCOS LÓPEZ PULIDO
136 Sra Joana Nuñez Boliart
135 Sr Ivan Lozares Estany
134 Sr Ventura Torres Puertas
133 Sr Joaquin Santagueda
132 Sr Francisco Miranda
131 Sr Carles Pradas
130 Sra Adriana Garcia Castro
129 Sr Rafael Andrés García
128 Sr Jordi Ribó Flos
127 Sr Paco García Sanchez
126 Sra Nuria Fetrer Caballero
125 Sr JOAN BASAGAÑAS CAMPS
124 Sr DAVID Magallon SANCHEZ
123 Sr Plácido Lordan Gubianas
122 Sr Txetxu Sanz
121 Sr GREGORIO SÁNCHEZ GIJÓN
120 Sr Joaquim Sempere Carreras
119 Sra Elena Alarcón Méndez
118 Sr Artur Formés Salillas
117 Sr Antonio Collantes
116 Sr Frederic Sánchez Juliachs
115 Sra Josefa Ruiz Torres
114 Sra Paquita Rodríguez García
113 Dr. Marta Bueno
112 Sr Mnauel Somoza Varela
111 Sra Rafael Alarcón Ruiz
110 Sra assumpció reyes camps
109 Sra Sara Medrano de Miguel
108 Sra Montserrat Mercadé Capellades
107 Sr Josep Maria Angel
106 Sr Darwin Garcia Prieto
105 Sra Lídia Santos i Arnau
104 Sr Luis Roca Jusmet
103 Sr Jordi Pedret Grenzner
102 Sr Francesc Godàs Bastida
101 Sra MARTA SENDRA
100 Sra Pitu Buxo
99 Sr Jordi Parés i Grahit
98 Sr Miguel Monera Urbina
97 Sr Jordi Casas Roca
96 Sra Margarita Sagarra Trias
95 Sr John Atkins
94 Sr JAUME Balagué Estrems
93 Sr Miguel Vilplana Abadal
92 Sra Tere Serra
91 Dr. Marcel Vilaplana Artigas
90 Sr Bernardino Organero
89 Sra Ramon López Lozano
88 Sra Àngels Maestre Reverter
87 Sr Jose Porras Barros
86 Sr Emilio García
85 Sr Quim Fornes
84 Sra Silvana Pennella
83 Sr candido marquesan millan
82 Sr Joan Antoni Gonzàlez i Serret
81 Sr José Luis Martín Ramos
80 Sra Conxa Martínez Llamas
79 Sra Carmen Gomez
78 Sra Bibiana Bigorra
77 Sr Manuel Molina García
76 Sra Maria del Rosario Barranco García
75 Sr Jose Luis Arias Ramon
74 Sr Emilio Palacios
73 Sra Mariano Aragón Pascual
72 Sra Isabel Darder
71 Sr José ramon Martinez Romero
70 Sra Carmen Gonzalez
69 Mx. Laura Tremosa Bonavia laura
68 Sra Manuel Pozo caballero
67 Sr Jaume Rovira
66 Sr Manel Diéguez
65 Sr 12232689r Hernandez
64 Sr Josep M. Rodríguez Rovira
63 Sra Carme Artigas
62 Sra Carmen Azcarate Giménez
61 Sra Margarita Obiols
60 Sra Jesus Martinez Ortiz
59 Sra Maria Petit Vilà
58 Sr Domènec Benet
57 Sra 46536432-A SOLAZ GARCIA, M.REYES
56 Sr José Antonio García Saceda
55 Sra Ascensio Sole Puig
54 Sra Carrasumada Serrano
53 Sr José María Gordillo García
52 Sra Eulalia Vintró
51 Sra Ramón Rodriguez Sánchez
50 Sra Margarita Llongueras Valles
49 Sr Jorge Torres Hernández
48 Sr Diego Martinez Isern
47 Sr Salvador Mila Solsona
46 Sr Carles Martínez Riba
45 Sr Lluís Torrents Díaz
44 Sra Salome Alfonso
43 Sr José Domínguez
42 Sr Isidre Rabadà Molina
41 Sr Guillem Espriu
40 Sr carlos obeso
39 Sra Merce Fedz Rabinat
38 Sr Bernardo Fernández
37 Sr Josep Perpinya i Palau
36 Sr Javier Molina Flores
35 Sra Dolors Leyva Grasa
34 Sra Isabel Ortuño Esteban
33 Srta Tamara Martos
32 Sr Dionisio Garrote Peraira
31 Sr Daniel Buendía Portillo
30 Sr Joan Nieto
29 Sra Carlota Falgueras i Marsal
28 Sr Jordi Borrell Alonso
27 Sr 36549054F Ferran Serafini
26 Sr Pere-Joan Deniel Barnola
25 Sra María Sierra Mancha
24 Sr Amador Pisabarro
23 Sra Gina Pol
22 Sr Josep Maria Rañé Blasco
21 Sr SANTIAGO Barreras
20 Sra Narcís Esteva Moreno
19 Sra María Jesús Bono Lahoz
18 Sr Martí Obiols Casanovas
17 Sr Antonio Córcoles Gallo
16 Sr Manuel Caro Expósito
15 Sr Alfonso Rodríguez Rodríguez
14 Sr Manuel Gómez Acosta
13 Sr Sergi Salgado i Formatger
12 Sra Rosa María Díaz Bravo
11 Sr Alfredo orella barrios
10 Sr Juan Txus Barrios
9 Sr Angel Marinero simil
8 Sr Alfredo Clemente
7 Sr Quim González Muntadas
6 Dr. Eduardo Markina Nagore
5 Sr Franciaco Barahona
4 Sr Isidor Boix
3 Sra Merce Claramunt Bielsa
2 Sra Maria Comín Oliveres
1 Sr Pedro López Provencio

9 respostes

Trackbacks i pingbacks

 1. […] Les eleccions al Parlament de Catalunya i el govern de coalició progressista a Espanya […]

 2. […] funcionamiento de la página web y en particular la recogida de nuevas firmas de apoyo a nuestra Declaración sobre las elecciones al Parlament de Catalunya. Con ello abordamos también el propio desarrollo […]

 3. […] reafirmó el interés que tienen para la ciudadanía de todo el Estado. Se valoró al respecto la Declaración impulsada por la Plataforma de Catalunya que pone el acento en la interrelación entre los […]

 4. […] abre la oportunidad, como reclama la. Plataforma de Catalunya de Apoyo al Gobierno progresista de coalición de España PSOE-UP/, para que se rompa la percepción entre tantos sectores de la sociedad catalana de que las […]

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Les teves dades personals s’utilitzaran per a millorar la teva experiència en aquesta web, gestionar l’accés al teu compte i altres propòsits descrits en la nostra Política de Privacitat.

 • Responsable: Associació Plataforma catalana de suport a el govern progressista d’Espanya (constitució en tràmit)
 • Fi del Tractament: Resposta a la informació sol·licitada.
 • Legitimació: El consentiment de l’usuari.
 • Destinataris: Les dades no es comunicaran a tercers, excepte obligació legal.
 • Emmagatzematge de les dades: CDMON
 • Drets: Accedir, rectificar i suprimir les dades, tal com s’explica en la informació addicional.
 • Informació Addicional: Pots consultar tota la informació sobre Protecció de Dades aquí